BURSA / OSMANGAZİ - Sadi Etkeser İlkokulu

Nis

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitim biriminden İlk Yardım eğitmeni Meral Aktepe tarafından okulumuz öğrenci ve velilerine yöenlik İlk YArdım Farkındalık  eğitimi verilmiştir. Kendilerine okulumuz adına çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama törenleri kapsamında okulumuz bando takımı 3/H Sınıfı halk oyunları ekibi Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki kortej yürüyüşüne katlarak bayramın coşku içerinde kutlanmasına ortak oldular. Vatandaşlardan yoğun ilgi ve takdir toplayan öğrencilerimiz alkışlarla karşılandılar.

Nis

Sadi Etkeser İlkokulu ailesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Byramını büyük bir sevinç ve coşkuyla  kutladık.Bayramınız kutlu olsun..

Nis

Okulumuz panoları 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramının coşkusuyla doldu taştı...Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.

Nis

1/D Sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Ömer Abana ile birlikte Bursa Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu'na giderek Harikalar Mutfağı oyununu izledi..

Nis

Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenleri Mihraplı Parkı'nda yaptıkları piknik ile bahara merhaba dedi.

Nis

1/K Sınıfı büyük emek vererk hazırlamış olduğu okuma bayramı programı ile hem  eğlendirdi hem de bir yıl boyunca verdikleri emeği taçlandırdı..

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Bose Okul Sporları İlkokullar arası Futbol Şenliğinde Osmangazi ilçe 3. sü olan okulumuz futbol takımını tebrik ediyoruz.

Nis

2023-2024 eğitim öğretim yılı Bursa Yunuseli Havaalanında yapılan Okul Sporları Bisiklet Yarışları  Minik Erkekler  Bursa İl  ikinciliğini, okulumuz 4/E sınıfından Osman Aysu, Bursa İl dördüncülüğünü 4/E sınıfından Yusuf Yorulmaz kazanmıştır. Bisiklet Sporları Minik Kızlar Bursa İl birinciliğini, okulumuz 4/E sınıfı öğrencilerden Melek Zümra Veli, Bursa İl üçüncülüğünü 4/E sınıfından Eslem Ayaz kazanmıştır.

Kızlar ve erkeklerde takım halinde birincilik kupasını alan öğrencilerimizi ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

Mrt

ÖĞRENCİMİZ HASAN BERAT ÇITRIK , AEROBİK CİMNASTİK (SPORTİF AEROBİK) DALINDA BURSA 2.Sİ OLARAK OKULUMUZU GURURLA VE BAŞARIYLA  TEMSİL ETMİŞTİR.ÖĞRENCİMİZİ KUTLAR , HAYAT BOYU BAŞARILAR DİLERİZ.

Mrt

Okulumuz yönetici, öğretmen, yardımcı peronel kadrosu ve okul aile birliği üyeleri iftar yemeğinde buluştu.

Mrt

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü 3/K sınıfımız tarafından hazırlanan pano ve çalışmalarla görselleştirildi.

Mrt

21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla okulumuz 2/A,2/F ve 2/K sınıflarının hazırladığı programla Orman bilinci ve doğa sevgisi anlatıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin  109. yılı kutlama programını okulumuz 4. sınıf öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı programla kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın milli marşımız olarak kabulünün 103. yıldönümü kutlama programını okulumuz öğrencilerinin hazırladığı programla kutladık. Yarışmada ödül kazanan öğrencilere plaket ve madalyaları okul müdür yardımcımız Bekir Yetkinbudak tarafından verildi.