BURSA / OSMANGAZİ - Sadi Etkeser İlkokulu

Mrt

Okulumuz yönetici, öğretmen, yardımcı peronel kadrosu ve okul aile birliği üyeleri iftar yemeğinde buluştu.

Mrt

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü 3/K sınıfımız tarafından hazırlanan pano ve çalışmalarla görselleştirildi.

Mrt

21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla okulumuz 2/A,2/F ve 2/K sınıflarının hazırladığı programla Orman bilinci ve doğa sevgisi anlatıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin  109. yılı kutlama programını okulumuz 4. sınıf öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı programla kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın milli marşımız olarak kabulünün 103. yıldönümü kutlama programını okulumuz öğrencilerinin hazırladığı programla kutladık. Yarışmada ödül kazanan öğrencilere plaket ve madalyaları okul müdür yardımcımız Bekir Yetkinbudak tarafından verildi.

Mrt

İstiklal Marşı güzel okuma yarışmamız, anasınıfından özel eğitime kadar tüm kademelerimizdeki sınıf birincilerimiz arasında yapılarak okul birincilerimiz belirlendi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle okul müdürümüz Sayın Erdal Karataş, okulumuz bayan öğretmenleri ve bayan personelinin bu anlamlı gününü kalıcı hale getirmek için  özel olarak tasarlanan hediyelerini takdim ederk kutladı.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuz 4. Sınıfl öğrencileri 21. Bursa Tüyap Kitap Fuarını ziyaret etti.

Mrt

4. Sınıfı öğrencilerimiz Bursa Fetih Müzesi ve Tofaş Anadolu Arabaları Müzesini ziyaret etti.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi şubat ayı Deyimler ve Atasözleri konulu  canlandırma sergimiz.

Mrt

Özel Eğitim sınıflarımız Tofaş Araba Müzesi ve Fetih Müzesi Gezisinde..

Şbt

Osmangazi ilçe halk sağlığı biriminden gelen uzman eğitimcilerle yapılan diyabet eğitimi semineri ile hem sağlıklı beslenme hem diyabetli yaşam konusunda öğrencilerimize bilgi verildi.

Şbt

Okulumuz öğrencileri beden eğitimi öğretmenleri ile yaptıkları çalışmalarla keyifli vakit geçiriyorlar.

Şbt

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri yangın tahliye tatbikatı yaparak herhangi bir yangın durumunda nasıl davranılması gerektiğini deneyimledi.