BURSA / OSMANGAZİ - Sadi Etkeser İlkokulu

Şbt

Sadi Etkeser İlkokulu olarak Türkiye Yüzyılında Ulusal Politikalardan Yerel Stratejilere BursaYenilik ve Eğitim TeknolojileriÇalıştayına katılım gösterdik.

Şbt

Özel Eğitim Sınıflarımız Okuma Bayramını velilerin katılımıyla gerçekleştirmiştir.

Ock

Öğrencilerimiz Bakanlığımızın gönderdiği program çerçevesinde son hafta etkinlikleri ile keyifli vakit geçirdi. Yarışmalar, sportif faaliyetler, oyunlar,okumalar bu faaliyetler arasındaydı..

Ock

2/C sınıfı öğrencileri anneleri ile birlikte okuma etkinliklerine her ay olduğu gibi bu ay da devam etti.Tüm sınıf okudukları kitap üzerine sohbet etti..

Ock

1.Sınıflarımız oldukça yoğun ve yorucu bir döenmin sonunda artık okuyor,yazıyor..Bu başarılarını hazırladıkları program ve kutlama ile taçlandırdılar..

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1.dönemini başarı ile kapattık. Karne heyecanı ile dolu öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz..

Ock

Sabahçı ve öğleci gruplarımız ile yaptığımız deprem tatbikatı ile herhangi olası bir deprem yaşanması durumunda nasıl davaranılması gerektiğini deneyimledik.

Ock

2/C Sınıfı öğrencilerimiz Bursa İl Halk Kütüphanesine giderek Enerji tasarrufu haftasını kutladı ve kütüphanede kitap okuma etinliği gerçekleştirdi.

Ock

Karagöz Hacivat gölge oyunu ustası Sayın Veysel Kamış ''Karagöz Bekçi '' adlı oyunu ile okulumuz öğrencilerine keyifli ve faydalı dakikalar yaşattı.Kendisine bu harika gösteriden dolayı teşekkür ediyoruz..

Ock

4/B Sınıfı Afet Eğitim Merkezini gezerek herhangi bir deprem ve doğal afet sırasında nasıl davranması ve neler yapması gerektiğini öğrendi.

Ock

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Metin Sezer göreve başlaması hasebiyle okulumuzu ziyaret etti.  2024 yılının ilk ders gününde okulumuzu ziyaret eden İlçe milli eğitim müdürümüz, bayrak törenine katılarak öğrencilere konuşma yaptı. Ardından öğretmenler odasında sabahçı öğretmenlerle toplantı yaparak onlarla tanıştı, dilek ve temennilerini dinledi. Teşriflerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyor görevinde başarılar diliyoruz.

Ara

Türkiye Teknoloji Takımı İl Koordinatörü Nurkan KARABULUT, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teknofest Ekibi Uğurcan ÖLMEZ, Bengül TOKER,Zuhal ATAER okulumuza gelerek, Teknofestin işleyişi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaparak, 4.sınıf öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Ara

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve  Bursa Büyük Şehir Belediyesi ile İmzalanan Protokol Kapsamında, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Mangala  Şenliğinde,  Akıl ve Zeka Oyunları öğretmenimiz Mihriban Özgültekin rehberliğindeki okul takımımızdan 4/A sınıfı ögrencimiz Yağmur Pektaş Bursa İl 1.si olmuştur.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz 2/D, 2/E, 2/H ve 2/L sınıflarının hazırladığı Tutum ,Yatırım ve Türk Malları Haftası sergisi öğrencilerimiz tarafından ilgi ve beğeni ile gezildi. İlgili sınıflarımızın hazırladığı program sonrası gezilen sergi ile öğrencilerimizde yerli malı kullanmanın önemi ve külrürümüze ait öğeler tanıtıldı.

Ara

Özel eğitim sınıflarımız müdür beyin de katılımıyla yerli malı haftasını kutladı.