T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Sadi Etkeser İlkokulu

ERDAL KARATAŞ - OKUL MÜDÜRÜ

 1964 yılında Kars´ın Arpaçay ilçesinin Tepecik Köyünde doğdu. İlkokulu Tepecik  köyünde, Ortaokul ve Liseyi Arpaçay Lisesinde okudu.1984 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Demirci  Eğitim Fakültesinden mezun oldu.
        1985 yılında Ordu  ili Gürgentepe  ilçesi Işıktepe Akgeriş  İlköğretim Okulunda meslek hayatına başladı. 1991-1996 yılları arasında Arpaçay´ın Tepecik İlköğretim Okulunda öğretmen ve yönetici olarak çalıştı.
        1996  yılında Arpaçay YİBO´da öğretmen olarak göreve başladı.1999 Yılında MEB tarafından yapılan Yönetici Seçme Sınavını kazandı.2000 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinde  "Eğitim Yöneticiliği"  dalında eğitim aldı.2003 yılında Arpaçay YİBO´da Milli Eğitim Bakanlığı  tarafından  Müdür  olarak görevlendirildi. 
        2008 yılında  Bursa İli Yıldırım İlçesi   Hasan Ali Yücel İlköğretim okulunda öğretmen olarak göreve başladı. 2010-2018 yılları arası Yıldırım Yunus Emre İlkokulu´nda okul müdürü olarak görev yaptı. 2 Ağustos 2018 tarihinde  Sadi Etkeser İlkokulu´na Okul Müdürü olarak atandı.
     Milli  Eğitim Bakanlığı, Kars Valiliği, Arpaçay Kaymakamlığı, Yıldırım Kaymakamlığı, Osmangazi Kaymakamlığı ve Bursa Valiliği tarafından çok sayıda başarı belgesi ile ödüllendirildi.